Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na spánok a nervovú sústavu
veľká spokojnosť s produktom
Považujem za celkom vtipné, ako GABA sa často presadzuje na lepší spánok. Mňa skôr aktivuje a mentálne stimuluje. (a na spánok mi pomáha vtedy, keď veľmi prešvihnem prirodzený čas, a mozog vlastne akoby nemal už "energiu" na tvorbu melatonínu.) Avšak či už po ňom zaspíte, alebo riešite trojité integrály, vždy vám pomôže udržať šedú hmotu vo fit kondicíi, a to dokonca ak nad vami lekári lámu palicu v podobe "ah, váš stav je neliečiteľný a bude len horší." (alzheimer, skleróza, starecká demencia, straty pamäte, problémy sústrediť sa, či len zaostriť zrak na blízko či diaľku)
Pomáha mi zvláda stres ...
Výživový doplnok GABA som si objednal ako podporný prostriedok pre zlepšenie spánku, na základe odporúčaní expertov na nootropiká. S týmto produktom mám dobrú skúsenosť, pretože ho užívam už dlhšie.
Výrobca uvádza množstvo 500 mg GABA v jednej kapsuli, resp. 1000 mg v 2 kapsuliach, pričom odporúča užívať 1-2 kapsule denne. Experti na nootropiká odporúčajú dávkovanie 250-500 mg, prípadne 500-1000 mg denne, pričom GABA je vhodné kombinovať s valeriánou (kozlík lekársky), magnéziom, tryptofanom, inositolom a teanínom pre dosiahnutie najoptimálnejšieho účinku.
- Mám problémy do spánkom a tento produkt mi zaspávanie a samotný spánok výrazne zlepšuje. Okrem toho nie je potrebné zapíjať ho tekutinou, stačí ho rozpustiť v ústach. Ma príjemnú chuť. Odporučila som ho už viacerým mojim známym.
- Kvalitný Ashwagandha prášok
Som spokojný s kúpou Ashwagandha 250 g od Health Link.
Super na pokojne nervy.
- GABA pomáha upokojiť sa a tak zlepšiť kvalitu spánku
Produkty fy GymBeam ponúkajú výhodný pomer kvalita/cena a zatiaľ som s nimi spokojný.
Produkt GABA užívam spolu s melatonínom pre zlepšenie kvality svojho spánku a som spokojný.
- Pohodlné balení
- Efektívni vitamíny
- Má to svoje opodstatnenie.
- Forma tabliet
- počet tabliet
- cena za veľkosť balenia
- dostupnosť - stáva sa že je často vypredaný produkt
Čo sa týak produktu GABA tak svoje účinky určite má a myslím že ako jeden zo sumplementov je aj cenovo dostupný pre viacerých uživateľov a teda predovšetkým pre športovcov ktorí si chcú mierne pomôcť pri cvičení a aj urýchliť regeneráciu svojím spôsobom, produkt odporúčam v kombinácií s inými podobnými podpornými suplementami aby sa dostavil požadovaný účinok v lepšej forme
Rýchlo učinkuje
- odporucam
Veľmi dobrý produkt.
som spokojná,výborná doplnková výživa
perfektný, upokojí a zároveň dodá energiu
- Splna svoj ucel
OK
- Moji rodicia na tento vyrobok nedaju dopustit. Nevedia ho vyslovit ale tvrdia ze funguje. Lepsie spia, su kludnejsi cez den, nevystresuje ich hocico a maju dobru naladu. Mam odporucat druhym.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »